Monthly Archives: January 2015


BANEASA SHOPPING CITY

lyo-large-baneasa-ro-090115

Este greu sa gasiti cadoul ideal pentru persoanele dragi? Lyoness te va ajuta sa-i surpinzi pe cei dragi de fiecare data, punandu-ti la dispozitie cadoul perfect – Gift Voucher!

Varietatea magazinelor unde Gift Voucherele pot fi folosite asigura faptul ca, indifierent de varsta, de interese, de hobby-uri sau pasiuni, cei dragi isi pot alege cadoul perfect.

Valoarea Gift voucherelor este de 50 RON. Nu este necesar ca valoarea produselor cumparate sa fie aceeasi cu valoarea voucherelor. Diferenta poate fi platita cash sau cu cardul, in functie de politica magazinului.

*Indiciu important – nu se va acorda rest pentru valoarea neconsumata a voucherului. Gift voucherele nu pot fi returnate si preschimbate in bani sau orice alta forma de beneficii. Rambursarea voucherelor pierdute, distruse, cu termen expirat sau a căror bandă holografică sau serie este deteriorată nu este posibilă!

Pentru orice nelamuriri referitor la gift vouchere, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0040 31/ 1041034 sau ne puteti scrie e-mail la adresa: comandabonvaloric@lyoness.ro

BUCURĂ-TE DE CUMPĂRĂTURI LA Băneasa Shopping City!

Lista Baneasa Shopping City.pdf  »

(more…)