Parteneri comerciali


BANEASA SHOPPING CITY

lyo-large-baneasa-ro-090115

Este greu sa gasiti cadoul ideal pentru persoanele dragi? Lyoness te va ajuta sa-i surpinzi pe cei dragi de fiecare data, punandu-ti la dispozitie cadoul perfect – Gift Voucher!

Varietatea magazinelor unde Gift Voucherele pot fi folosite asigura faptul ca, indifierent de varsta, de interese, de hobby-uri sau pasiuni, cei dragi isi pot alege cadoul perfect.

Valoarea Gift voucherelor este de 50 RON. Nu este necesar ca valoarea produselor cumparate sa fie aceeasi cu valoarea voucherelor. Diferenta poate fi platita cash sau cu cardul, in functie de politica magazinului.

*Indiciu important – nu se va acorda rest pentru valoarea neconsumata a voucherului. Gift voucherele nu pot fi returnate si preschimbate in bani sau orice alta forma de beneficii. Rambursarea voucherelor pierdute, distruse, cu termen expirat sau a căror bandă holografică sau serie este deteriorată nu este posibilă!

Pentru orice nelamuriri referitor la gift vouchere, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0040 31/ 1041034 sau ne puteti scrie e-mail la adresa: comandabonvaloric@lyoness.ro

BUCURĂ-TE DE CUMPĂRĂTURI LA Băneasa Shopping City!

Lista Baneasa Shopping City.pdf  »

(more…)


Inscrieri in sistemul de afiliere Lyoness

Câștigați până la 2% Cashback (bani returnați) la fiecare cumpărătură.

  • un card pentru toate țările și branșele;
  • mii de parteneri comerciali la nivel mondial, atît în domeniul comercial precum si in domeniul serviciilor;
  • patru posibilități de a face cumpărături în orice moment, cu Lyoness;
  • bonus de prietenie la recomandări;

Cashback
La fiecare cumpărătură, membrul va primi în contul de plăți până la 2% din valoarea cumpărăturilor efectuate. Astfel, se adună în contul personal de plăți o sumă de bani care creşte continuu. Aceasta va fi transferată în contul bancar privat al membrului, începând de la o anumită sumă, fără deduceri.

Bonus de prietenie
Recomandați Lyoness! Ca persoană care recomandă mai departe avantajele Lyoness, primiți 0,5% din rulajele din cumpărături ale membrului recrutat (așa numitul bonus de prietenie direct). Dacă acest membru nou va recomanda Lyoness mai departe altor noi membri, veţi primi încă 0,5% şi din rulajele din cumpărături ale noului membru (așa numitul bonus de prietenie indirect)!

Profitați la fiecare cumpărătură
Cum funcționează? Foarte simplu: Lyoness oferă o rețea inegalabilă IMM-urilor și partenerilor comerciali Online, care să permită posibilitatea de a face cumpărături avantajoase în toate domeniile de servicii şi produse. Astfel, membrii pot face cumpărături la peste cei 36.000 de parteneri comerciali și cei 4.000 parteneri Online existenţi în prezent și să beneficieze de avantajele Cashback.

Lyoness – Compania
Înființată în anul 2003, Lyoness oferă membrilor săi bani înapoi la fiecare cumpărătură. Inițial, a fost implementată în patru țări, iar acum compania a devenit activă internațional şi oferă tuturor celor implicaţi o situație unică de Win-Win-Win. Lyoness creează o rețea globală din care profită atât membrii cât și partenerii comerciali: membrii primesc bani înapoi, iar partenerii comerciali câștigă clienți fideli cărora li se acordă avantaje speciale.

Lyoness este în acest moment activ în 33 de țări europene, precum şi în SUA, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Africa de Sud și în Zona Asiatico-pacifică (Hongkong, Macao, Australia, Filipine, Tailanda, Noua Zeelandă) și numără în toată lumea peste 3.3 milioane de membri.

Patru posibilități de cumpărare
Prin Lyoness, membrii au la dispoziție întotdeauna varianta de cumpărare potrivită: prin Cashback Card, prin bonuri valorice mobil (Mobile Cashback), prin bonuri valorice originale/Gift carduri ale partenerilor comerciali sau prin Online Shopping – membrii primesc mereu la fiecare cumpărătură bani înapoi.

Cumpărături fără granițe
În acest moment, în 45 de țări, peste 36.000 de parteneri comerciali Lyoness oferă posibilități nelimitate de cumpărături. Aproximativ 4.000 de magazine online, oferă o selecţie de peste 170 milioane de articole – și aceast lucru este valabil în prezent în 45 de țări.

Responsabilitate socială – Fundațiile Lyoness
Pe lângă membrii și partenerii comerciali, datorită Lyoness Child & Family Foundation, beneficiază de avantajele Lyoness și persoanele defavorizate. Înființată ca și asociație de caritate în Mai 2008, CFF primeşte o cotă parte din toate rulajele efectuate prin Lyoness.

În anul 2011 s-a înființat o altă fundație, Greenfinity, care desfăşoare la nivel internaţional activităţi în scopul protecței mediului, derulează proiecte inovative în domeniul climei și investește în promovarea utilizării energiei regenerabile.